Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άδωνις Γεωργιάδης

Μέσω ολογράμματος μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους νέους, απευθύνοντας μήνυμα εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ταυτόχρονα, από τρεις αίθουσες: Μία στο Ψυχικό, μία στο Μαρούσι και μία στο Γαλάτσι σχολιάζοντας ότι «η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

«Με την @ManolidouE, τον @pounentism και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ταυτοχρόνως από Μαρούσι, Ψυχικό και Γαλάτσι, αλλά και τους φίλους μου από την @ONNED πριν λίγο! Αισθάνθηκα υπέροχα με αυτό που κάναμε σήμερα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, εκφράζοντας τις «ιδιαίτερες και ξεχωριστές ευχαριστίες για αυτό που κάναμε σήμερα χρωστώ στους @pounentism και στον κ. Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Χωρίς αυτός το σημερινό γεγονός δεν θα ήταν το ίδιο. Και φυσικά στην @ONNED που έφερε τόσους νέους και στο Μαρούσι και στο Ψυχικό και στο Γαλάτσι».

«Σήμερα θα εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή πολιτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, 20:30 ακριβώς θα ξεκινήσω την ομιλία μου ταυτοχρόνως από 3 αίθουσες, μία στο Ψυχικό (θα με παρουσιάσει ο @pounentism), μία στο Μαρούσι (θα με παρουσιάσει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος) και μία στο Γαλάτσι (θα με παρουσιάσει η @ManolidouE) θα δείτε πώς η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τα πάντα» είχε γράψει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.


Πηγή: Protothema.gr