Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκαν

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο, άντρα ηλικίας 25 ετών, ο οποίος κινείτο πεζός στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Λεμεσό.

Κατά τη σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των €800, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα του βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €3,300.

Έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε επίσης και στο αυτοκίνητο του όπου εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε άσπρη σκόνη που μοιάζει με κοκαΐνη, βάρους 4 γραμμαρίων περίπου, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 63 γραμμαρίων, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό ύψους €2,180, καθώς και άλλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών.

Ο 25χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.