Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νίκος Αναστασιάδης Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Συνέχεια στην σκληρή μεταξύ τους αντιπαράθεση, με οξύτατους χαρακτηρισμούς, έδωσαν ο δικηγόρος Αντρέας Παπαχαραλάμπους και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο τέως Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε γραπτή δήλωση απάντηση του στον τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, επανήλθε με νέους οξύτατους χαρακτηρισμούς, κατά του Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους: «Χαίρομαι για την πορεία μου μέχρι σήμερα, όμως χαίρομαι διπλά γιατί δεν πέτυχα στους ακόλουθους τομείς όπως ο Νίκος Αναστασιάδης:

Α. Ανηθικότητα

Β. Ψευδολογία

Γ. Διαπλοκή

Δ. Διαφθορά.

Δεν υπάρχει τίποτα που μου λείπει Νίκο Αναστασιάδη, μπορώ ν' απαντήσω σε όλα. Θα επανέλθω μόλις εξεταστούν οι καταγγελίες εναντίον σου για διαπλοκή και διαφθορά». 

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς η άμεση, ανταπάντηση, από τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Η κακοήθεια δεν έχει όρια.Για ακόμη μια φορά, με θλίβει το γεγονός πως, αντί να απαντήσει επί της ουσίας. Επανέλαβε κακόβουλους ισχυρισμούς, που εν πάσι περιπτώσει, είτε διερευνήθηκαν από την ανεξάρτητη αρμόδια επιτροπή για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, είτε εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της ανεξάρτητης Επιτροπής κατά της διαφθοράς. Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς. Η κακοήθεια δεν έχει όρια. Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς», απάντησε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Παρέμβαση στη σύγκρουση των δύο, είχαμε σήμερα από τον τέως υπουργό Εργασίας Κυριάκο Κούσιο, πρώην συνέταιρο του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στο δικηγορικό γραφείο Κούσιος, Κορφιώτης Παπαχαραλάμπους ΔΕΠΕ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούσιος, «οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Παπαχαλάμπους για τον Νίκο Αναστασιάδη, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας. Ο κ. Παπαχαλάμπους μου ανέφερε ότι έχει γίνει σκοπός της ζωής του, να καταστρέψει τον Νίκο Αναστασιάδη».

Μάλιστα, ο κύριος Κούσιος διαχωρίζει την θέση του από οποιαδήποτε δημοσίευση στα μέσα ενημέρωσης από τον κύριο Παπαχαραλάμπους.

Ενώ στο θέμα είχαμε παρέμβαση και από το ΑΚΕΛ.

Το οποίο αναφέρει ότι « δεν πρόκειται να προσπεράσει το ζήτημα. Αποστείλαμε σήμερα επιστολή, δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Γιώργου Λουκαΐδη στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς με αίτημα να διερευνηθούν οι καταγγελίες. Επιπρόσθετα, το ΑΚΕΛ εγγράφει το θέμα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής».