Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Υπουργός Μεταφορών Πάφος

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα δώσει λύσεις για να ξεπεραστούν τα εμπόδια αναφορικά με την ολοκλήρωση των έργων στην επαρχία Πάφου, έδωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, κατά την πρώτη επίσκεψη στην Πάφο.

Ο κ. Βαφεάδης μετέβη στο νέο δρόμο του αεροδρομίου Πάφου, που παραμένει ημιτελής μέχρι τον ποταμό της Έζουσας λόγω περιβαλλοντικών ενστάσεων και στον παραλιακό δρόμο Χλώρακας, Λέμπας, Κισσόνεργας που αποτελεί προέκταση της παραλιακής λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων. 

Ο υπουργός ανέφερε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πάφος είναι δεδομένα και επιθυμούν ως Υπουργείο Μεταφορών να εξεύρουν λύσεις και αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Γιώργος Μάης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποδοχή της πρόσκλησης του ΕΒΕ Πάφου από τον κ. Βαφειάδη. Mεταξύ άλλων, ανέφερε πως συζήτησαν με τον Υπουργό Μεταφορών τα θέματα τα οποία εμπόδιζαν μέχρι στιγμής την εξέλιξη και την δρομολόγηση των έργων.

Στην περιοδεία του Υπουργού Μεταφορών το παρών τους έδωσαν Βουλευτές της επαρχίας Πάφου και παράγοντες της Πάφου.