Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Άνοδος της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές στα ορεινά συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη και μικρή πτώση την Παρασκευή και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά σήμερα, αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις, ενώ σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά και πιθανό και σε περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σύντομα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.