Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τομ Χάνκς Ρίτα Γουίλσον

O Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, γιόρτασαν την 35η επέτειο γάμου τους την Κυριακή 30 Απριλίου και δημοσίευσαν μια σχετική φωτογραφία.

Η Γουίλσον μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού να απολαμβάνει μια τούρτα που έγραφε «Ευτυχισμένη επέτειο». Ο Χανκς, ο οποίος αυτή τη στιγμή γράφει ένα μυθιστόρημα εμπνευσμένο από την καριέρα του, κοιτούσε με αγάπη τη σύζυγό του καθώς καθόντουσαν σε μια βεράντα.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε την ημερομηνία που παντρεύτηκαν και τη φράση «η αγάπη είναι τα πάντα».

Δείτε τη δημοσίευση

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά όταν η Γουίλσον έπαιξε σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Bosom Buddies». Ο Χανκς ήταν τότε παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο. Συναντήθηκαν ξανά λίγα χρόνια αργότερα, όταν η Ρίτα Γουίλσον πήρε τον ρόλο στην ταινία «Volunteers» του 1985.

Μετά το διαζύγιο του Χανκς το 1987, ο πρωταγωνιστής του «Money Pit» άρχισε να βγαίνει με τη Ρίτα και παντρεύτηκαν το 1988. Ο Τομ είχε δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Κόλιν, 45 ετών, και την Ελίζαμπεθ, 40 ετών, και το ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένειά του καλωσορίζοντας τους γιους Τσέστερ και Τρούμαν.

Σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2001, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την ταραγμένη παιδική του ηλικία και για το πώς ένιωθε δημιουργώντας μια νέα ζωή με τη Ρίτα Γουίλσον. Είπε: «Παντρεύτηκα σε μια κλασική οικογενειακή δομή του παλιού κόσμου, στην οποία οι άνθρωποι θέλουν να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλον και να φτιάχνουν τη ζωή τους έτσι ώστε να μπορούν. Αυτό δεν ήταν μέρος της ύπαρξής μου μέχρι τότε. Υπάρχει τέτοιο πλεονέκτημα στο να συμμετέχει κανείς στις καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής του άλλου. Είναι ένας θαυμάσιος ιστός μέσα στον οποίο μπορείς να υπάρξεις».

Ο Τομ και η Ρίτα έχουν κάνει την παραγωγή και στις δύο ταινίες «Greek Wedding» και είναι παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3.» Δεκάδες φίλοι τους ευχήθηκαν για την επέτειο, συμπεριλαμβανομένων των Jessica Capshaw, Julianne Moore, Kenan Thompson, Nikki Reed, Sean Hayes και Leslie Odom, Jr.

Πηγή: Protothema.gr