Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Μέι Μασκ βρίσκεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στη Σαντορίνη. Η μητέρα του δεύτερου πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη κατέφθασε στην εκδήλωση με ένα αυτοκίνητο Tesla και τη συνοδεία 8 σωματοφυλάκων.

Τι κάνει στην Ελλάδα η Μέι Μασκ;

Η διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας, supermodel παρευρέθηκε στην συζήτηση με τη δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας «Update Entertainment» Έλλη Σπυροπούλου και ανέλυσε πως συνεργάζεται επιτυχώς επί 50+ έτη, με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στο δύσκολο διαζύγιο που πήρε όταν ήταν 31 ετών και στα τρία παιδιά της. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο πρώην συζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της για την κηδεμονία των παιδιών, γιατί «ήταν τόσο κακή μητέρα», σχολίασε ειρωνικά η Μασκ προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα. 

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της επισκέφθηκε εννιά διαφορετικά νησιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και η Σαντορίνη. Η Μασκ σχολίασε πολύ θετικά τη φιλοξενία και την καλοσύνη των Ελλήνων και εξέφρασε την αγάπη της για τα ελληνικά νησιά.


Η συνέντευξη της: