Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρε

Τρόμο και καταστροφή σκόρπισε χθες το βράδυ αγέλη σκύλων σε μάντρα στο Γέρι. Συγκεκριμένα, τρεις σκύλοι,  δυο εκ των οποίων αδέσποτοι, επιτέθηκαν σε περίπου 15 ζώα προκαλώντας ζημία δυόμιση χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη, ο οποίος αντίκρισε το φρικτό θέαμα με το πρώτο φως την μέρας.  

Όπως δήλωσε ο Ιδιοκτήτης της φάρμας, Δαβιδ Φράγκος στον ΑΝΤ1 «έχει αρκετά ζώα τραυματισμένα, έδωσα κατάθεση στην αστυνομία την Τρίτη. Περιμένω το κτηνιατρείο για περαιτέρω οδηγίες»

Ο κύριος Φράγκος έντονα συναισθηματικά φορτισμένος μετά την ζημία που υπέστη, δηλώνει αποφασισμένος, να φτάσει μέχρι και τον ΠτΔ.  «Θα φέρω το κτηνιατρείο πρώτα, μετά θα γράψω επιστολή στον Υπουργό Γεωργίας, και μετά θα ζητήσω κατά χάριν από τον ίδιο τον πρόεδρο ακόμα και να αποζημιωθώ. Είμαι σε άθλια κατάσταση και έχω υποχρεώσεις.  Έχω γιο που σπουδάζει.»

Θύμα επιθέσεων από σκυλούς σε πρόβατα και κοτόπουλα, που εκτρέφει στην φάρμα του όπως μας δήλωσε ο κύριος Φράγκος, έχει πέσει και στο παρελθόν. Μάλιστα οι σκύλοι που επιτέθηκαν στα κοτόπουλα του, όπως υποστηρίζει κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. 

 

γε
γερ
ρε

Αδέσποτοι σκύλοι και από τα κατεχόμενα

Ιδιαίτερα μεγάλο είναι επίσης το πρόβλημα και με τους αδέσποτους σκύλους οι οποίοι έρχονται καθημερινά από τα κατεχόμενα  στις ελεύθερες περιοχές για να βρουν τροφή.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από τα κατεχόμενα που συνελήφθησαν και ευρίσκονται στα κλουβιά του Δήμου Λευκωσίας, και αυτοί είναι μόνο μερικοί, από όσους συνελήφθησαν τους τελευταίους μήνες.

1

 

Να σημειωθεί ότι οι αδέσποτοι σκύλοι από τα κατεχόμενα αποτελούν κινούμενες βόμβες, αφού δεν είναι εμβολιασμένοι και ελεγμένοι από τις λεγόμενες Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του ψευδοκράτους.