Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεκ αρενα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε την Πέμπτη 27 Απριλίου, σε ανήλικο, ηλικίας 17 ετών, ποινή αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, αφού κρίθηκε ένοχος, για συμμετοχή σε οχλαγωγία, σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η υπόθεση οχλαγωγίας καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. «Εξετάζοντας τα στοιχεία που εξασφαλίστηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λάρνακας και που παρουσιάστηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 17χρονο για συμμετοχή στην οχλαγωγία», αναφέρεται.

Το Δικαστήριο «εξέδωσε εναντίον του 17χρονου, διάταγμα απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικούς χώρους, για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του, για περίοδο πέντε μηνών, με ισχύ από τις 27 Απριλίου. Επιπρόσθετα, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 17χρονου διάταγμα κηδεμονίας με όρους κοινοτικής εργασίας για δύο έτη, συνολικής διάρκειας 50 ωρών, επίσης με ισχύ από τις 27 Απριλίου».

Σημειώνεται ότι «διάταγμα αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, διάρκειας επτά μηνών και χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ, επιβλήθηκε και σε άντρα 27 ετών, σε προηγούμενη δικάσιμο, στις 13 Δεκεμβρίου, για χρήση επικίνδυνων αντικειμένων, κατά τον ίδιο αγώνα ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, τον περασμένο Οκτώβριο».