Τηλεόραση Ραδιόφωνο
hgf

Το Twitter έδωσε σε ψεύτικο προφίλ της Disney «μπλε τικ» επαλήθευσης το Σαββατοκύριακο.

Ο λογαριασμός, με το όνομα @DisneyJuniorUK, ήταν ένα ψεύτικο tweet, αλλά κατάφερε να επαληθευτεί με ένα χρυσό τικ πριν μπει σε διαθεσιμότητα.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε τους οπαδούς του λέγοντας «αυτό δεν είναι πραγματικά σωστό. κάποιος να με τσιμπήσει ή κάτι τέτοιο» - και το tweet έχει έκτοτε γίνει viral.

Έρχεται, καθώς η σύγχυση συνεχίζεται με το πώς λειτουργεί το ενημερωμένο σύστημα επαλήθευσης του Twitter.

Εν τω μεταξύ, ο «πραγματικός» λογαριασμός της Disney Junior έχει επίσης λάβει χρυσό σήμα.

Την περασμένη εβδομάδα το Twitter έφυγε τα μπλε τικ από παλαιούς λογαριασμούς και υπάρχει ένα νέο χρωματικό σχήμα στο σύστημα επαλήθευσης του - υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη Elon Musk.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι λογαριασμοί αρχικά έχασαν τα σήματά τους - κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι περισσότεροι από αυτούς αποκαταστάθηκαν, με σχεδόν κάθε χρήστη με περισσότερους από ένα εκατομμύριο οπαδούς να λαμβάνουν ένα νέο μπλε τικ.

Μπλε: Το παραδοσιακό σήμα επαλήθευσης σημαίνει ότι ο λογαριασμός είναι συνδρομητής στο Twitter Blue, από $ 8 (£ 6.40) τον μήνα, και ολοκλήρωσε κάποια βήματα επαλήθευσης, όπως το να έχει ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με τον λογαριασμό. Πρέπει επίσης να είναι παλιότερη από 30 ημέρες και να μην έχει πρόσφατες αλλαγές στο όνομα ή το δείκτη χειρισμού

Χρυσό: Αυτά τα σήματα προορίζονται για οργανισμούς και επιχειρήσεις που πληρώνουν 1.000 δολάρια τον μήνα συν επιπλέον χρεώσεις για τους επόμενους λογαριασμούς

Γκρι: Είναι το σημάδι κάποιου επίσημου κυβερνητικού λογαριασμού, όπως μιας εθνικής υπηρεσίας ή ενός αρχηγού κράτους