Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση καμένο όχημα
*Φωτογραφία αρχείου

Κομμάτι κομμάτι, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού και οι συνάδελφοι τους στη Λευκωσία στήνουν το πάζλ της εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό, το όχημα του οποίου βρέθηκε καμένο το πρωί της Παρασκευής στο πεδίο βολής Παλιομετόχου.

Ο 24χρονος ο οποίος θεωρείται από τις Αρχές ως ο υπ’ αριθμόν έναν ύποπτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Περικλέους, παραδόθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας επέλεξε τη σιωπή και δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία, παρόλο που φαίνεται να είναι το πρόσωπο που είδε για τελευταία φορά τον εξαφανισθέντα.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «μετά την σύλληψη του έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής και δεν έχει απαντήσει σε καμία  ερώτηση που του υποβλήθηκε ούτε έχει δώσει εξηγήσεις για το που βρισκόταν ή που μετέβη με τον 31χρονο . Δεν έχει απαντήσει σε καμία ερώτηση».

Ο 24χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου και τέθηκε υπό κράτηση για οκτώ ημέρες.

Οι πληροφορίες και τα ελαστικά

Οι ανακριτές σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, έχουν ενώπιον τους στοιχεία που δείχνουν ότι ο 31χρονος είχε προ ημερών εκφράσει σε φιλικά του πρόσωπα φόβους για τη ζωή του. Μάλιστα φέρεται να τους είχε αναφέρει πως ενημερώθηκε από συγκεκριμένα πρόσωπα ότι κάποιος αναζητούσε άτομα για να τον απαγάγουν και να τον δολοφονήσουν.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Κυριάκου, «διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του μαζί με τον 24χρονο και έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Επίσης από καταθέσεις τις οποίες έχουμε εξασφαλίσει από πρόσωπα του περιβάλλοντος του 31χρονου έχει προκύψει μαρτυρία ότι ο 24χρονος όπως είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος ο 31χρονος φοβόταν ότι ο 24χρονος θα του έκανε κακό και ότι σχεδίαζε  να του προκαλέσει κακό και να τον απαγάγει».

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή Τόχνης, όπου και καταγράφεται το τελευταίο στίγμα του κινητού του Περικλέους. Σήμερα μάλιστα επιστρατεύτηκαν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια που παρελήφθησαν από τρία διαμερίσματα και το καμένο όχημα.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές θεωρούν πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα αφού σύμφωνα με πληροφορίες σε κοντινή απόσταση από το καμένο όχημα εντοπίστηκαν ίχνη και από δεύτερο όχημα.