Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η 44χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο podcast «Heal Squad x Maria Menounos» και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Όπως ανακοίνωσε, το μωρό που θα υποδεχτούν στον κόσμο είναι κοριτσάκι. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως έχουν ήδη βρει όνομα για την κόρη τους. «Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μη γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι σχεδόν 10 ετών για εμάς. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλιο όνομα για το μωρό», δήλωσε.

Σε πρόσφατο βίντεο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει τη διαδικασία που ακολούθησε για να μείνει έγκυος και το ενδεχόμενο να αποκτούσε δίδυμα.

«Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο παιδιά και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα για αυτό, τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά, πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο, αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή, εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι, καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε "το παιδί είναι πολύ καλά" και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή, γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».