Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε συνέντευξή της, η Άννα Βίσση εξέφρασε ότι τα αισθήματα της απέναντί στον Γιώργο Νταλάρα δεν είναι τα πιο δυνατά ωστόσο τον σέβεται ως καλλιτέχνη. Έκανε επίσης αιχμηρά σχόλια για τη συνεργασία του Νταλάρα με τον Ρέμο και τόνισε ότι η ίδια δεν έκανε ποτέ πίστα και αυθεντικά μπουζούκια όπως η Πάολα. Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι στράφηκε σε παραστάσεις με μεγάλες παραγωγές, φωτισμούς και όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν και την ίδια αλλά και το κοινό της.

«Ο Γιώργος Νταλάρας το έκανε για τα λεφτά»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Άννα Βίσση μίλησε για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ωστόσο, οι αναμνήσεις της από τον Γιώργο Νταλάρα δεν ήταν ευχάριστες λέγοντας, «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με γνώριζε ως άνθρωπο.» Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι έκανε συνεργασία με έναν άλλο καλλιτέχνη, τον Ρέμο, μόνο για τα χρήματα.

Η Βίσση υπερασπίστηκε τη δική της δουλειά, λέγοντας ότι η τέχνη και η κακοτεχνία μπορούν να βρεθούν σε κάθε είδος, δηλώνοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ πίστα ή αυθεντικό μπουζούκι όπως η Πάολα. Αντίθετα, στράφηκε στα σόου και τις μεγάλες παραγωγές.

Εξέφρασε τον θαυμασμό της για άλλους καλλιτέχνες όπως η Αρβανιτάκη και τόνισε ότι τραγουδάει για την αγάπη τόσο σε λαϊκό όσο και σε ροκ ύφος. Υποστήριξε ότι έχει τραγουδήσει όμορφα λαϊκά τραγούδια που συγκινούν τόσο την ίδια όσο και το κοινό. Η Άννα Βίσση κατέληξε ότι η μουσική είναι χαρά για εκείνη και ότι τα απλοϊκά τραγούδια δεν την καθορίζουν ως καλλιτέχνη.