Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λι

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του 24χρονου υπόπτου. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε οικείο του πρόσωπο ότι φοβάται για τη ζωή του. Είχε, ανέφερε, εκφράσει και φόβους ότι ο 24χρονος ύποπτος σχεδίαζε την απαγωγή του.

Οι  Αρχές κάνουν ότι μπορούν για να βρούν την «άκρη του νήματος», ενώ όπως είπε ο κ. Κυριακού έχουν παραληφθεί ως τεκμήρια και σκηνές από κλειστά κυκλώματα για διερεύνηση της υπόθεσης. 

 Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματά του ant1live, ο 24χρονος ύποπτος που θεωρείται το τελευταίο πρόσωπο που είδε τον 31χρονο πριν αυτός εξαφανιστέι, κρατά το στόμα του κλειστό. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διαδικτυακές και άλλες απάτες.

Το πρωί της Δευτέρας (24/04), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του 24χρονου υπόπτου χωρίς η δικηγόρος του να φέρει ένσταση. 

 Οι έρευνες και τα στοιχεία των αρχών

Όπως μετέδωσε από χθες  βράδυ (23/04) ο ΑΝΤ1, ο 24χρονος το μεσημέρι της Παρασκευής, είχε περάσει το κατώφλι αστυνομικού σταθμού στην πρωτεύουσα, για να δηλώσει την παρουσία του, με βάση απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι ανακριτές έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών το ενδεχόμενο η εξαφάνιση του 31χρονου να σχετίζεται με την πρόσφατη εξαπάτηση Ρώσου επιχειρηματία, από τον οποίο ο 24χρονος φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει 200 χιλιάδες ευρώ, τάζοντας του κρυπτονομίσματα.

 

 

 

ΜΗΓ