Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΜΗΓ

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 24χρονου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (21/04), για την υπόθεση με το καμένο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απαγωγής με σκοπό τον φόνο καθώς και για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του 31χρονου.

Ο 24χρονος, σύμφωνα με τις αρχές, φαίνεται να είναι πρόσωπο το οποίο ήταν στην τελευταία συνάντηση στο διαμέρισμα στη Λεμεσό πριν την εξαφάνιση του 31χρονου.

Στο  κόκκινο βρίσκονται οι διωκτικές αρχές μετά τον εντοπισμό καμένου οχήματος στο πεδίο βολής Παλιομετόχου.

Η πληροφορία έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες θέτοντας σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες . Στο σημείο όπως βλέπουμε και στα σχετικά πλάνα βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λευκωσίας και της υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών.

Ήδη οι αρχές γνωρίζουν το πρόσωπο το οποίο οδηγεί το συγκριμένο όχημα, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί. Οι πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για 31χρονο γνωστό πρόσωπο στις διωκτικές αρχές.

Πάντως στα χέρια των αρχών βρίσκονται αρκετά τεκμήρια τα οποία εντοπίστηκαν στο καμένο όχημα όπως είναι ρούχα φτυάρι και κασμάς που στάλθηκαν ήδη για επιστημονικές εξετάσεις.

Πάντως οι αρχές έχουν ενώπιον τους πληροφορία ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε συνάντηση σε διαμέρισμα στην Λεμεσό μαζί με φιλικό του πρόσωπο και ακόμη ένα άτομο το οποίο επίσης είναι γνωστό στις αρχές. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε το συγκεκριμένο άτομο αναζητείται από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Μυστήριο τώρα καλύπτει το γεγονός ότι το στίγμα του κινητού του προσώπου που οδηγούσε το όχημα σταμάτησε να εκπέμπει σε περιοχή της Λεμεσού ενώ το όχημα βρέθηκε όπως είδαμε στο Παλιομέτοχο.

Ήδη οι αρχές έχουν παραλάβει κλειστά κυκλώματα τόσο από την Λεμεσό όσο και από την περιοχή του Παλιομετόχου σε μία  προσπάθεια να βρουν το όχημα αλλά και αν τελικά δεν οδηγείτο από τον 31χρονο αλλά από άλλο πρόσωπο το οποίο απλά το μετέφερε εκεί και το παρέδωσε στις φλόγες.

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης:

Σε συναγερμό βρίσκονται οι διωκτικές αρχές μετά τον εντοπισμό καμένου οχήματος στο πεδίο βολής Παλαιομετόχου.Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου απέκλεισαν τη σκηνή και διενεργούν εξετάσεις.

Μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με την  Υπηρεσία εγκληματικών ερευνών έχουν παραλάβει αρκετά στοιχεία ώστε να οδηγηθούν στην ταυτότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Αυτή την ώρα, Αστυνομικοί κάνουν έρευνες και στην ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε το όχημα, σε μια προσπαθεια εντοπισμού και άλλων τεκμηρίων.

Οι αρχές φαίνεται να έχουν εντοπίσει πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν χθες το απόγευμα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος από τα οποία και λαμβάνουν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να βρουν στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στον οδηγό του καμένου οχήματος που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

 

ΜΗΓ
λι
θξηυ