Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Στέλλα Κυριακίδου

Τιμητική διάκριση για την προσφορά της στην υπεράσπιση των ιδεωδών του Ελληνισμού κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απένειμε η ΑHΕPΑ Βρυξελλών, στην Επίτροπο Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κ. Στέλλα Κυριακίδου.

Η τιμητική διάκριση της Επιτρόπου Κυριακίδου, από τον Πρόεδρο της ΑΗΕΡΑ Βρυξελλών, κ. Πόλυ-Ανδρέα Κωνσταντίνου, και τον Κυβερνήτη της Περιφέρειας 28 (Ευρώπη) της ΑΗΕΡΑ, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά, πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια επίσημου δείπνου, στην παρουσία και της Ύπατης Ηγεσίας της Οργάνωσης από τις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Ύπατο Πρόεδρο, κ. Jimmy Kokotas.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Επίτροπος κ. Στέλλα Κυριακίδου, ευχαρίστησε την ΑHΕPΑ για την τιμητική αυτή διάκριση: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ και να προσφέρω στους Ευρωπαίους πολίτες στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας Covid-19, που σημάδεψε τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μας και η οποία είχε τεράστιες επιπτώσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας. Γίναμε σοφότεροι, αλλά κυρίως έχουμε πια προετοιμαστεί για το μέλλον, χτίζοντας τα θεμέλια για μια Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας», τόνισε η Επίτροπος στη διάρκεια παραλαβής της τιμητικής διάκρισης, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση ότι με το ίδιο ζήλο θα συνεχίσει να εργάζεται στο παρόν και το μέλλον με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας.