Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ενώ όλοι περίμεναν για το κατά πόσο θα δώσουν το παρών ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η ανακοίνωση από το παλάτι πως ο δευτερότοκος γιος του θα παραστεί μόνος πυροδότησε εκ νέου τις φήμες χωρισμού.

Από τη στιγμή που το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσει το παρών στη στέψη του πατέρα του μόνος του, αφήνοντας πίσω τη Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, επανήλθαν οι φήμες περί χωρισμού. Είναι εδώ και μήνες που γράφονται δημοσιεύματα για χωρισμό τους.
Και ενώ αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου «Spare» σύμφωνα με το in.gr, το In Touch Weekly εδώ και λίγες ημέρες μεταφέρει πως το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να χωρίσει.

Απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η τελετή στέψης του βασιλιά για να μπορέσουν να το κάνουν. Αποτρέποντας έτσι και το να πέσουν τα φώτα επάνω τους. Η Μέγκαν Μαρκλ αισθάνεται πως εξαιτίας του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια.

Φέρεται μάλιστα να του έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να τον χωρίσει αμέσως μετά την ενθρόνιση του βασιλιά Καρόλου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν το αγαπημένο ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού μετά την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.


Η αναφορά του πρίγκιπα Χάρι για χρήση ουσιών στη συγκλονιστική αυτοβιογραφία του «Spare» φέρεται να αποδυνάμωσε αν όχι και να εξαφάνισε την όποια ευκαιρία να εμπλακούν στην πολιτική. Αυτό ενδέχεται να αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Δεν είδε την καριέρα της να απογειώνεται και οι σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια εξελίχθηκαν σε έναν ανελέητο πόλεμο. Στο μεταξύ απομακρύνονται από το ζευγάρι πολλά διάσημα πρόσωπα που τους στήριξαν στην «επανάστασή» τους. Το ζευγάρι βλέπει τη δημοτικοτητά του να πέφτει σε ιστορικά «χαμηλά». Έχει γίνει αντικείμενο έντονου χλευασμού και αποκλείται από λαμπερά event στο Χόλιγουντ.

1