Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιηξ

Την ταυτότητα του προσώπου που έχει ρημάξει τις τελευταίες μέρες πρατήρια καυσίμων και όχι μόνο ψάχνουν οι διωκτικές αρχές.

Η δράση του άρχισε εδώ και περίπου δέκα μέρες με τις κινήσεις τους όπως αυτές καταγράφονται μέσα από κλειστά κυκλώματα τα οποία και εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 να ομοιάζουν οδηγώντας τις αρχές να θεωρούν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Ανδρέας Λαμπριανού- Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λευκωσίας

Όντως έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα διαρρήξεις σε πρατήρια καυσίμων. Η αστυνομία έχει δραστηριοποιηθεί. Ελέγχει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Χθες το βράδυ ο άγνωστος κτύπησε πρατήριο στο Παλιομέτοχο, ενώ την προηγούμενη με την ίδια ακριβώς μέθοδο διέρρηξε πρατήριο της ίδιας εταιρείας στα Πέρα Ορεινής.  Το περασμένο Σάββατο οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα πρατηρίου στο Τσέρι.  

Ανδρέας Λαμπριανού- Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λευκωσίας

Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται με απώτερο σκοπό την σύλληψη των δραστών. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι όντως είναι το ίδιο πρόσωπο πράγμα το οποίο αξιολογείται μέσον των πληροφοριών και των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

Μερικά δευτερόλεπτα

Ο άγνωστος διαρρήκτης χρειάζεται μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει το σχέδιο του. Αφού πρώτα θρυμματίσει την γυάλινη είσοδο με μια πέτρα αργότερα προσεγγίζει το ταμείο και παίρνει ότι υπάρχει μέσα. Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φεύγει και με μεταλλικά κουτιά ώστε να μην χάνει χρόνο προσπαθώντας να τα ανοίξει.

Λάμπρος Μητσης- Διευθυντής Πρατηρίου

Στην περιοχή Ταμασσού στην επαρχία Λευκωσίας έχει παρατηρηθεί τελευταία μια έξαρση από κλοπές σε πρατήρια καυσίμων και άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Υπάρχει το ίδιο μοτίβο. Τα κακοποιά στοιχεία χρησιμοποιούν μια μεγάλη πέτρα για να σπάσουνε την γυάλινη πόρτα. Μόνο από την δικιά μας εταιρεία  έχουν κτυπήσει τρία πρατήρια μέχρι στιγμής.

Οι διωκτικές αρχές έχουν στα χέρια τους αρκετά τεκμήρια στα οποία και αναζητούν πιθανό γενετικό υλικό που θα οδηγήσει και στην ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται κάτω από την κουκούλα.