Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Αυτές τις Άγιες μέρες κάποιοι χάραξαν το δρόμο της προσφοράς και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Δεν είναι άλλοι από τους εκατοντάδες εθελοντές που εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμαστούν τα χιλιάδες  πακέτα αγάπης και να παραδοθούν πριν το Μεγάλο Σάββατο, στις  οικογένειες που περνούν δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού μοίρασε και φέτος τα Πασχαλινά Πακέτα Αγάπης, στους δημότες που το έχουν ανάγκη.

Αθηνά Σπύρου- Πρόεδρος Επιτροπής Κοιν. Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού

Προσφέραμε τα πασχαλινά Πακέτα, περίπου 250 στον αριθμό στους λήπτες του κοινωνικού μας παντοπωλείου. Τα πακέτα πάντα ετοιμάζονται με πολλή αγάπη, αλλά και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των οικογενειών που τα λαμβάνουν, δηλαδή εάν μια οικογένεια έχει βρέφη, θα πάρει τέτοια προϊόντα.

Εκστρατεία Αγάπης για το Πάσχα, διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο και ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος φέτος έχει προσφέρει ανακούφιση σε χιλιάδες συνανθρώπους μας, που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τις γιορτές.

Λήδα Κουρσουμπά- Α΄ Αντιπρόεδρος Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Φέτος το Πάσχα Παγκύπρια έχουμε δώσει βοήθεια είτε υπό μορφή κουπονιών είτε πακέτο με τρόφιμα, ανάλογα με το τι θέλει ο ίδιος ο εξυπηρετούμενος. Έχουν δοθεί παγκύπρια 2 χιλιάδες 195 πασχαλινά πακέτα και κουπόνια και στο πλαίσιο αυτό έχουν βοηθηθεί 7 χιλιάδες 380 άτομα.

Την καθιερωμένη διανομή τροφίμων για τη περίοδο του Πάσχα πραγματοποίησε και φέτος ο Δήμος Λάρνακας, στους δικαιούχους κατόχους κάρτας του Παντοπωλείου. Μοίρασε συνολικά 109 Πασχαλινά Πακέτα σε ισάριθμες οικογένειες, με πασχαλινά εδέσματα και κρέας.