Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομία επίθεση
*Φωτογραφία Αρχείου

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση διαπράχθηκε γύρω στις 3π.μ., της 8ης Απριλίου 2023, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ τέσσερα πρόσωπα έφευγαν από το εν λόγω κέντρο διασκέδασης, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστά τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι τέσσερις τραυματίες, ηλικίας 42, 43, 40 και 29 ετών, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε ο 42χρονος έφερε ενδοκρανιακή αιμορραγία, πολλαπλά κατάγματα προσωπικού κρανίου και κατάγματα πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία. Οι άλλοι τρεις, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 33, 43, 29 και 37 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.