Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και πλαστοπροσωπία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον ενός προσώπου, που εντοπίστηκε πεζός, ενώ δεύτερος πεζός συνελήφθη για μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 12.4.23 και ώρα 22:30 στην οδό Ελευθερίας στη Χλώρακα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν τέσσερις νεαρούς πεζούς, οι οποίοι ανακρίθηκαν και λήφθηκαν τα στοιχεία τους.

Ένας εξ αυτών φέρεται να ανέφερε ψευδές όνομα, ενώ στην κατοχή του να εντοπίστηκαν 12 εργοστασιακές κροτίδες. Συνελήφθη για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και για την πλαστοπροσωπία. Οι υπόλοιποι νεαροί δεν διέπραξαν οποιοδήποτε αδίκημα.

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.4.23 και ώρα 22:40 στη Χλώρακα μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν πεζό πρόσωπο, ηλικίας 22 ετών, μόνιμο κάτοικο Κύπρου. Στην κατοχή του σε σωματική έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε μαχαίρι με λεπίδα 8 εκατοστών. Συνελήφθη για μαχαιροφορία και τελεί υπό κράτηση.