Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κροτίδες

Σε κατασχέσεις κροτίδων ρεκόρ, προχώρησε φέτος η Αστυνομία.

Ξεπέρασαν τις 400 χιλιάδες, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες.

Το κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα των  κροτίδων κρούει ο πυροτεχνουργός της Αστυνομίας Οδυσσέας Παπαδόπουλος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι κροτίδες σκοτώνουν, ακρωτηριάζουν, τυφλώνουν. Ελπίζω όσοι προτίθενται να χρησιμοποιήσουν κροτίδες να το έχουν καταλάβει. Αυτοί που ασχολούνται επικαλούνται μια ψευδαίσθησης μια στατιστική του 100% που έχουν ζήσει, ότι δηλαδή ότι έχω κάνει  μέχρι τώρα ήταν επιτυχία. Την επόμενη φορά δυστυχώς αυτή η στατιστική μπορεί να εξανεμιστεί μαζί με την παλάμη τους»

Σε επιφυλακή η Αστυνομία και για τον «πόλεμο» των λαμπρατζιών, με τις Δημοτικές και Κοινοτικές Αρχές να διενεργούν καθημερινά επιχειρήσεις συλλογής των ξύλων που μαζεύουν οι νεαροί. Ενώ πονοκέφαλο δημιουργού και οι ζημιές που προκαλούνται σε περιουσία των εκκλησιών.

Αυξημένοι θα είναι τις ημέρες του Πάσχα και οι έλεγχοι της Τροχαίας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «θα γίνονται και θα προβαίνουμε σε τροχονομικούς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο είτε δευτερεύων, είτε στις πόλης ακόμα και σε αυτοκινητόδρομους .Η εκστρατεία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τρίτη».