Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Support Cy.

Δέκτης μιας ξεχωριστής και σημαντικής δωρεάς έγινε σήμερα η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.  

Ο ΑΝΤ1, η Τράπεζα Κύπρου και το Support Cy παρέδωσαν στην υπηρεσία ασθενοφόρων μια διασωστική μοτοσικλέτα η οποία αποτελεί την πρώτη στο είδος της που βρίσκεται στη χώρα μας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤ1, Στέλιος Μαλέκος, «είναι με μεγάλη χαρά που παραδίδουμε σήμερα την πρώτη διασωστική μοτοσυκλέτα για τις ανάγκες της υπηρεσίας του ΟΚΥπΥ η οποία αγοράστηκε μέσα από τον μαραθώνιο που διοργανώνει κάθε Χριστούγεννα το ΑΝΤ1 Radio, με τη μεγάλη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου».

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου-Επικεφαλής του Support Cy, Έλλη Ιωαννίδου ανάφερε ότι «έγινε αξιολόγηση αναγκών και διαφάνηκε ότι η δωρεά μιας διασωστικής μοτοσυκλέτας θα αποτελούσε νέο βραχίονα στη λειτουργία της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων».

Στόχος της δωρεάς η ενίσχυση της ήδη σπουδαίας παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας που παρέχει η Υπηρεσία Ασθενοφόρων προς τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Επιχειρησιακού Τομέα του ΟΚΥπΥ, Ειρήνη Προκοπίου, «νιώθουμε ότι θα είναι ένα τεράστιο όπλο στους διασώστες για να σώζουν καθημερινά ακόμη περισσότερες ζωές».   

«Να είσαστε σίγουροι πως οι χιλιάδες ζωές που θα σωθούν, οι δεκάδες μπαμπάδες που δεν θα χάσουν τα παιδιά τους γιατί εμείς θα τους προσφέρουμε πρώτοι την πρώτη βοήθεια, οι δεκάδες μανάδες που δεν θα χάσουν τα παιδιά τους να ξέρετε ότι συμβάλετε για αυτό το πράγμα», δήλωσε από την πλευρά της η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου.

Όπως διαβεβαίωσε η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων η μοτοσικλέτα θα τεθεί άμεσα σε επιχειρησιακή λειτουργία.

* Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

μοτοσικλέτα support cy
μοτοσικλέτα support cy
μοτοσικλέτα support cy
μοτοσικλέτα support cy
μοτοσικλέτα support cy