Τηλεόραση Ραδιόφωνο
?,'

Ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις οι διαδικτυακές κρατήσεις για το πλοίο Νταλίλα που θα αναχωρήσει στις 31 Μαίου από το λιμάνι της Λεμεσού για το πρώτο ταξίδι προς τον Πειραιά.

Στις πρώτες πέντε ώρες που άνοιξε το σύστημα κρατήσεων, έκλεισαν θέση 2.740 άτομα, περίπου χίλιοι λιγότεροι από τους μισούς που μετακινήθηκαν ολόκληρο το καλοκαίρι πέρσι, όπου ήταν συνολικά 7.412 επιβάτες.

Μάριος Μιχαήλ- Διευθύνων Σύμβουλος – Scandro Holding

Tις πρώτες πέντε ώρες κοντά 3000 αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει. Ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα το πίστευε. Προς το παρόν Ιούλιο Αύγουστο το πιο πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχουν και οι κρατήσεις των οχημάτων σίγουρα

Κατά τη σημερινή πρώτη μέρα των διαδικτυακών κρατήσεων δεν παρουσιάστηκα ιδιαίτερα προβλήματα

Μάριος Μιχαήλ- Διευθύνων Σύμβουλος – Scandro Holding

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε το καράβι σε διάφορα κομμάτια, τα οποία αφορούν τον επιβάτη θα αναβαθμιστούν οι τουαλέτες και το εστιατόριο

Φέτος θα γίνουν συνολικά 22 δρομολόγια μετ επιστροφής. 14 από Λεμεσό και 8 από Λάρνακα.

Το πρώτο δρομολόγιο από το λιμάνι Λεμεσού αναχωρεί στις 31 Μαΐου, ενώ το πρώτο από τη Λάρνακα, όπου οι τιμές είναι και πιο φτηνές λόγω χαμηλών φόρων, αναχωρεί στις 29 Ιουλίου.

Αναλυτικές τιμές εισιτηρίων υπάρχουν  στην ιστοσελίδα της εταιρείας scandro holding  από όπου μπορούν να γίνουν και οι κρατήσεις θέσεων.