Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Πέραν των 400 κροτίδων, αριθμό φωτοβολίδων και χρηματικό ποσό 956 περίπου ευρώ, εντόπισε η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο των ελέγχων για αντιμετώπιση φαινομένων οχληρίας, που προκαλείται από την παράνομη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λάρνακας, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Τρίτης 11 Απριλίου, ανέκοψαν για έλεγχο δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 24 ετών, οι οποίοι διακινούνταν με μοτοσικλέτα στην περιοχή της εκκλησίας Αγίου Νικολάου, στη Λάρνακα». Κατά τον έλεγχο φέρεται να ανευρέθηκαν στον αποθηκευτικό χώρο της μοτοσικλέτας, συνολικά 423 εργοστασιακές κροτίδες και 13 φωτοβολίδες.

Επίσης, προστίθεται, σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 24χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, φέρεται να ανευρέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 955.97 ευρώ, το οποίο κατακρατήθηκε για εξετάσεις σε σχέση με την προέλευση τους. Οι κροτίδες και οι φωτοβολίδες κατακρατήθηκαν επίσης από την Αστυνομία.

Οι δύο νεαροί «συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, για περαιτέρω εξετάσεις», αναφέρει η Αστυνομία. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.