Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Βροχερό σκηνικό με μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.