Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξοι

Θέματα κυβερνοασφάλειας συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- στην επίσκεψη του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππου Χατζηζαχαρία στα Γραφεία του Επιτρόπου Επικοινωνιών, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Επίτροπο Επικοινωνιών, Γιώργο Μιχαηλίδη.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, στη συνάντηση εκ μέρους του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής παρευρέθηκαν ο Στέλιος Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής Υφυπουργείου ΕΚΨΠ, η Κυριακή Πάντιαρου, Επικεφαλής του Γραφείου του Υφυπουργού, ο Σταύρος Τσιακκουρής, Συντονιστής Γενικού Γραφείου Διευθυντή και ο Πάνος Παναγιώτου, Υπεύθυνος Ασφάλειας Πληροφορίων.

Εκ μέρους του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών παρευρέθηκαν ο Πέτρος Γαλίδης, Βοηθός Επίτροπος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, Διευθυντής Γραφείου Επίτροπου Επικοινωνιών και ο Διαμαντής Ζαφειριάδης, Προϊστάμενος Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας, θέματα κυβερνοασφάλειας και οι τελευταίες εξελίξεις στον κυβερνοχώρο στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καταλήγει το δελτίο Τύπου.