Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τρ

Η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της Μάρθη στο αδιανόητο δυστύχημα στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι», με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Η Μαρία Καρυστιάνου περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση: «Κάθε μέρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε έναν αγώνα να δώσουμε. Αν εγώ δεν είχα να δώσω αυτό τον αγώνα, δεν ξέρω τι θα έκανα. Επισκεφθήκαμε τον Ανακριτή και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει να δικαιωθούμε. Ήθελα πολύ να τον δω και να με δει για να μπορέσει να δει και το ανθρώπινο στοιχείο πίσω από όλα τα χαρτιά που έχει. Ήθελα να καταλάβει την αγωνία και την επιθυμία να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έπακρον».

Στη συνέχεια, η Μαρία Καρυστιάνου πρόσθεσε: «Γίνονται κάποιες ανακρίσεις. Η ταχύτητα δεν είναι απαραίτητη για μένα, με την έννοια του εννοείται ότι δεν θέλω να πάρει χρόνια, εννοείται ότι δεν θέλω να γίνει κάτι βεβιασμένα. Θέλω να γίνει σε τέτοιο χρόνο ώστε να γίνει σωστά. Από εκεί και πέρα, αναγκαστικά οι ευθύνες θα μεταφερθούν σε διευθυντές, προϊσταμένους και πολιτικά πρόσωπα. Εγώ θέλω να δω τον Ανακριτή να καλεί αυτούς που αποφάσισαν ότι η τηλεδιοίκηση είναι πολύ ακριβή και ας πάρουμε το ρίσκο. Εγώ ζω στη χώρα που δύο τρένα για 19 λεπτά κινούνταν στην ίδια γραμμή».

Όπως είπε η μητέρα της Μάρθης, θέλει και πρέπει να ελπίζει στην ελληνική δικαιοσύνη καθώς δεν έχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. «Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν! Δεν έχω ελπίδα, ως Μαρία, ότι θα οδηγηθούμε στη δικαίωση. Γιατί η δικαιοσύνη έχει αποδείξει μέχρι τώρα, δυστυχώς το αντίθετο. Στο μυαλό μου υπάρχει ακόμα αυτό που έγινε με το Μάτι».

Πηγή: in.gr