Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρός

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, και σκόνη στην ατμόσφαιρα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Μεγάλη Εβδομάδα. Ωστόσο ο καιρός φαίνεται να φτιάχνει την Μεγάλη Παρασκευή καθώς η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει αίθριο σκηνικό. 

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται να μας επηρεάσει, από την Τρίτη το βράδυ μέχρι την Πέμπτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αύριο βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.


Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, αρχικά κυρίως στα δυτικά και αργότερα στα νότια και ανατολικά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.