Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δέσποινα Βανδή

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η τραγουδίστρια μίλησε για την εικόνα της «σταρ», τη σχέση της με την τηλεόραση, αλλά και την καθημερινότητά της.

Εξήγησε αρχικά, ότι το πρώτο της τηλεοπτικό εγχείρημα ήταν η συμμετοχή της στο «Voice». «Η τηλεόραση προέκυψε με το Voice, έτσι συνδέθηκα μαζί της», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε πως είχε τεράστιο άγχος για το αν θα αρέσει στο κοινό.

«Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό. Νόμιζα ότι πάθαινα έμφραγμα. Είχα πάρα πολλή αγωνία για το πώς θα φανώ κι αν θα αρέσω στον κόσμο. Είχα μεγάλη αγωνία σε αυτή την έκθεση», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι κάνω ένα "πέρασμα" από την τηλεόραση. Όσο υπάρχουν πρότζεκτ που μπορεί να με ιντριγκάρουν, μπορώ να το κάνω. Περιορίστηκα, ενώ μου έχουν γίνει προτάσεις για διάφορα, να μείνω στην περιοχή που ξέρω, τη μουσική».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, στην καθημερινότητά της δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα που βλέπει κανείς πανω στη σκηνή.

«Η εικόνα της σταρ, αφορά μόνο την επαγγελματική μου ζωή. Με το που κατεβαίνω από τη σκηνή, δεν αισθάνομαι σταρ. Επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι όλο αυτό είναι ένας ρόλος», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα που κατεβαίνει κι έχει τις ίδιες έγνοιες, για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, το τι έχει το ψυγείο, να πάω σούπερ μάρκετ. Οπότε, όλα αυτά είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου».

«Δόξα τω Θεώ δεν την είδα ποτέ αλλιώς», κατέληξε η τραγουδίστρια.
 

Πηγή: protothema.gr