Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής περιουσίας αξίας 10,500 ευρώ, ενώ στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 42 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής του ποσού των 9 χιλιάδων ευρώ, από γυναίκα ηλικίας 51 ετών.

Στη Λευκωσία συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, στη σύλληψη 31χρονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, που εξασφαλίστηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής. Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ Δεκεμβρίου, 2022 και Μαρτίου, 2023, σε ακατοίκητο σπίτι στη Λευκωσία, από όπου φέρεται να κλάπηκαν πέντε πίνακες ζωγραφικής, ασημικά και κοσμήματα. Η αξία της περιουσίας που κλάπηκε εκτιμάται πέραν των 10,500 ευρώ.

Ανακρινόμενος από τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά τη σύλληψη του, ο 31χρονος ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής, ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του, εντοπίστηκαν αριθμός ασημικών και κοσμημάτων, που φέρεται να κλάπηκαν κατά τη διάρρηξη του σπιτιού.

Ο 31χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στη Λεμεσό, μέλη του ΤΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη 42χρονης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 9,000 ευρώ.