Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εκδήλωση μικροί Ήρωες.

Κυνήγι Πασχαλινού αυγού για τους μικρούς ήρωες που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία η ομάδα νέων «Μικροί Εθελοντές» σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου.

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν σήμερα στο πάρκο, έπαιξαν, ζωγράφισαν χόρεψαν και τραγούδησαν στέλνοντας το μήνυμα ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του.

Στο φεστιβάλ, συμμετέχουν σχολεία, μέλη του φιλανθρωπικού συνδέσμου «Μικροί Εθελοντές», σχολές και οργανωμένα σύνολα του δήμου Στροβόλου.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα «Μικροί  Ήρωες» που στοχεύει στην ψυχολογική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία και τα οποία νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ιδρυτής του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες» Λουκάς Φουρλάς, «ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς εθελοντές για την ευαισθησία τους, που μας βοηθούν να κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε: ότι κανένα παιδί δεν θα πολεμά μόνο του τον καρκίνο». 

Αύριο Κυριακή (09/04), το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 20:00 το βράδυ.