Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κ

Μια τεράστια τρύπα με βραστό νερό άνοιξε ξαφνικά σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία καταπίνοντας ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά.

Περαστικοί παρακολούθησαν έντρομοι τη σκηνή με το αυτοκίνητο να χάνεται στην τρύπα με το βραστό νερό στην οδό Ντροβνάγιαβα της Αγίας Πετρούπολης στις 5 Απριλίου.

Tέσσερις τραυματίες με εγκαύματα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ η τρύπα άνοιξε όταν έσπασε σωλήνας που μετέφερε βραστό νερό με αποτέλεσμα να διαβρωθεί το έδαφος και να υποχωρήσει μαζί με την άσφαλτο κάτω από το αυτοκίνητο. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ο οδηγός του αυτοκινήτου και το ένα από τα δύο παιδιά του, ένα 10χρονο αγόρι που διακομίστηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ το άλλο του παιδί γλίτωσε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας εκ τω τραυματιών μεταφέρθηκε στην εντατική με εγκαύματα που καλύπτουν πάνω από το 30% του σώματός του.

Πολλές ρωσικές πόλεις διαθέτουν γιγάντιες μονάδες κεντρικής θέρμανσης που διοχετεύουν βραστό νερό σε κατοικίες - αλλά οι εκρήξεις δεν είναι ασυνήθιστες στη χώρα λόγω γήρανσης των υποδομών. Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων ανέφερε ότι μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνονται και δύο διασώστες, που κατέληξαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα κάτω άκρα τους.