Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Οι αποφάσεις πάρθηκαν. Τα μέτρα λήφθηκαν. Αλλά οι κροτίδες και τα καπνογόνα βροχή χθες στον ημιτελικό κυπέλλου μεταξύ της Πάφου και της Ομόνοιας.

Μπροστά μάλιστα στα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας, που πήγε στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης στην Πάφο, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του, αλλά και άλλων επισήμων

Κατά τον έλεγχο των φιλάθλων πριν εισέλθουν στο στάδιο, έγινε μία σύλληψη, ενώ σήμερα το μεσημέρι καταγράφηκε και δεύτερη μη αποκλειομένων και άλλων στη βάση των καταγραφών από τις κάμερες των κλειστών κυκλωμάτων

«Έχουμε προχωρήσει στην σύλληψη του 30χρονου για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών πυρσούς που είχε  στην κατοχή του κατά παράβαση του νόμου για την βία στους αθλητικούς χώρους καθώς επίσης είχε στην κατοχή του και ναρκωτικές ουσίες . Επιθεωρούνται και αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης», επισήμανε η Λειτουργός του Γραφείου Τύπου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου.

Περιμένουν απαντήσεις

Την ίδια ώρα η υπουργός δικαιοσύνης αναμένει τη γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας για τις επόμενες ενέργειες στη βάση της διοικητικής έρευνας που παρέλαβε από τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας για τα έκτροπα στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και στην οποία επιρρίπτονται ευθύνες σε τρεις αξιωματικούς της Αστυνομίας για το επιχειρησιακό πλάνο.