Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, κυρίως από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αργότερα στα δυτικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά στα δυτικά και ορεινά και αργότερα μεμονωμένες βροχές αναμένονται στα βόρεια και ανατολικά παράλια καθώς και σε περιοχές νοτίως του Τροόδους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που την Πέμπτη αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.