Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βρέφος θάνατος

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Πάφο… αγγελούδι ενός μηνός «έσβησε» ξαφνικά.

Η Αστυνομία διερευνά περιστατικό αφύσικου θανάτου βρέφους. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 8.00πμ αγοράκι ηλικίας ενός μηνός το οποίο διέμενε με τους γονείς του στη Γεροσκήπου διακομίσθηκε νεκρό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις προκύπτει ότι το αγοράκι έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες.

Μέλη της Αστυνομίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου  για να διαπιστώσουν τις συνθήκες του θανάτου του.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο με την Αστυνομία να διερευνά  περιστατικό αφύσικου θανάτου βρέφους.

Επί τόπου βρίσκεται ήδη πολυπρόσωπη ομάδα του ΤΑΕ που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

«Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις το νεκρό βρέφος»

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου ενώ σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Τσαππής ανέφερε πως για την υπόθεση έχει ειδοποιηθεί ιατροδικαστής και ανακριτική ομάδα, η οποία επιφορτίστηκε με την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο σήμερα, Σάββατο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν σήμερα το πρωί αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.