Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Δύο οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τυπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης το τελευταίο εικοσιτετράωρο που διενήργησε η Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου την Πέμπτη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν συσκευή προσωπικής κινητικότητας που οδηγείτο από 26χρονο. Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης και βρέθηκε ότι ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ. Επιπρόσθετα ο 26χρονος είχε διαπράξει διάφορες παραβάσεις που αφορούν την διακίνηση των συσκευών για τις οποίες καταγγέλθηκε εξωδίκως. Για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Εξάλλου χθες το απόγευμα μέλη της ομάδας “Z” ανέκοψαν 41χρονο ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο και ήταν θετικός σε ένδειξη νάρκοτεστ που υποβλήθηκε. Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών με σταθερή λεπίδα, το οποίο καταλήγει σε μυτερή άκρη. Ακολούθως ο 41χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση για κατοχή επιθετικού οργάνου. 

Στο μεταξύ κατά την συντονισμένη επιχείρηση το τελευταίο εικοσιτετράωρο έγιναν 50 τροχαίες καταγγελίες στην Πάφο εκ των οποίων οι 24 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.