Τηλεόραση Ραδιόφωνο
΄λ

Τις προκλήσεις του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος και την ανάγκη ενίσχυσης των διμερών σχέσεων είχε την ευκαιρία να συζητήσει την Πέμπτη ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός σε συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, ο Πρέσβης της Ελλάδας συνεχάρη τον κ. Κεραυνό για την ανάληψη των καθηκόντων του και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας σε θέματα οικονομίας.

Συμπληρώνεται πως κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τους τρόπους περαιτέρω σύσφιξής τους, με τον Υπουργό Οικονομικών να αναφέρεται στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας και στην ανάγκη της συνεχούς ενίσχυσης τους προς αμοιβαίο όφελος.

Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν επίσης για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον και τις προκλήσεις που δημιουργούνται για τις δύο χώρες, ενώ ο κ. Κεραυνός ενημέρωσε τον Έλληνα Πρέσβη για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και τόνισε τη δέσμευση της νέας Κυβέρνησης για εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής στα πλαίσια αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και χρηματοοικονομικής σταθερότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.