Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εγρ

Σε απανθράκωση οφείλεται ο θάνατος του άντρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Χλώρακα, σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε επί της σωρού του ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του και ο θάνατός του οφείλεται προκαταρκτικά σε απανθράκωση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Σε πλήρη εξέλιξη οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Εξετάσεις διενεργεί η Αστυνομία τόσο στην σκηνή, η οποία έχει αποκλειστεί, όσο και στην περιοχή σε σχέση με τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος μετά από εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα στην Χλώρακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Γύρω στις 08:50 το πρωί της Τετάρτης, είπε ο κ. Νικολάου, διάφορα πρόσωπα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανέφεραν ότι σε διαμέρισμα στην οδό Πειραιώς στην Χλώρακα υπάρχει φωτιά.

Ακολούθως, πρόσθεσε, ένα πυροσβεστικό όχημα ανταποκρίθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατέσβησε την φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος.

Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός του υπνοδωματίου, είπε ο κ. Νικολάου.  

Ανέφερε ότι η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξετάσεις τόσο στον χώρο όσο και στην περιοχή. Πρόσθεσε επίσης ότι αναμένονται διάφορες υπηρεσίες όπως η Υπηρεσία Επιθεωρήσεων και Ελέγχου (ΥΠΕΓΕΕ) και ιατροδικαστής για διενέργεια εξετάσεων της δικής τους αρμοδιότητας ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος στο συγκεκριμένο πρόσωπο. 

Κεττής: Τα αίτια της φωτιάς στη Χλώρακα θα ερευνηθούν όταν τελειώσουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στο διαμέρισμα στην Χλώρακα όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα θα ερευνηθούν όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες της Αστυνομίας, αναφέρει ο Εκπροσώπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής σε ανάρτησή του στο Twitter για το θέμα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κεττής σημειώνει πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου, ενώ έγινε είσοδος για κατάσβεση της πυρκαγιας στο διαμέρισμα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών.

H πυρκαγιά, προσθέτει, τέθηκε υπό έλεγχο εδώ και αρκετή ώρα.

Αναφέρεται και στο γεγονός ότι κατά την διαδικασία κατάσβεσης και έρευνας εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς επί σκηνής θα γίνουν από μέρους τους όταν τελειώσουν οι σχετικές έρευνες της Αστυνομίας, καταλήγει.

γερ
ητρ