Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κξη,ω

Σε... κοινωνικό φαινόμενο των ημερών έχει εξελιχθεί ο «Σταύρος Γεωργάς», ο οποίος έγινε viral γιατί έστειλε το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κοπέλες στο TikTok, με αποτέλεσμα πλέον τα λόγια του να έχουν γίνει και... τραγούδι και να ακούγονται στα νυχτερινά κλαμπ!

Ο άγνωστος άνδρας στέλνει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε κάθε κοπέλα που του αρέσει και θέλει να ανοίξει συζήτηση μαζί της. «Καλησπέρα, κατ' αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», λέει με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε... μάστιγα!

@marychellyn κώστας, γιάννης, χρήστος, πέτρος αχαα φώναξε μου τον γιώργο βαιμπς #greekaesthetic ♬ original sound - mary 💕🍷

Όμως το «σουξέ» με τη φράση «ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι» ενέπνευσε DJs και ξεκίνησαν τα ρεμίξ! Σαν αποτέλεσμα, η νεολαία τις τελευταίες μέρες διασκεδάζει υπό τους ήχους των μηνυμάτων του «Σταύρου Γεωργά».

Δείτε βίντεο

 

 


Πηγή: protothema.gr