Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΚΥ

Σε παραδοχή ότι σκηνοθέτησε τη σημερινή ένοπλη ληστεία σε βάρος του φέρεται να προχώρησε 55χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου.

Ο 55χρονος, ο οποίος το μεσημέρι είχε καταγγείλει την ένοπλη ληστεία κατά τη μεταφορά των εισπράξεων του ξενοδοχείου σε τραπεζικό ίδρυμα,  συνελήφθη από το ΤΑΕ Λεμεσού μαζί με  φερόμενο συνεργό του, επίσης 55 χρόνων.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν το απόγευμα, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής.

Μέχρι στιγμής το χρηματικό ποσό, το οποίο υπολογίζεται στις 30 χιλιάδες ευρώ, δεν έχει εντοπιστεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γκανκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 12:15  και ενώ υπάλληλος ξενοδοχείου οδηγούσε το όχημα του στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, του ανέκοψε τον δρόμο όχημα τύπου Ζ, σκούρου χρώματος.

ΚΥ

Όπως δήλωσε στο «Μέρα Μεσημέρι» ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, από τις πρώτες πληροφορίες, στο ύψος της Παρεκκλησίας τον υπάλληλο του ξενοδοχείου προσπέρασε το όχημα σκούρου χρώματος τύπου Ζ, και αφού του ανέκοψε τον δρόμο, κατέβηκαν από αυτό τρία πρόσωπα, και κάποιοι εξ’ αυτών τον απείλησαν με όπλο. 

Ακολούθως τον απέσπασαν τον χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις, ενώ του πήραν και το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον κ.Βασιλείου,  οι δράστες ήταν τρεις, επέβαιναν σε οχήματα ενοικιάσεως, έφεραν χειρουργικές μάσκες και αυτός που απείλησε τον 55χρονο μίλησε σπαστά ελληνικά.

Συνέχισε λέγοντας πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, ενώ στο σημείο βρίσκεται μεγάλος αριθμός Αστυνομικών από διάφορα Τμήματα της Δύναμης.