Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια περιπολικό2

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα το πρωί ένας Αστυνομικός, καθώς κατά την διερεύνηση της υπόθεσης των εκτεταμένων επεισοδίων στο «Ελευθερία» ήρθαν στο φως στοιχεία που δικαιολογούν την απόφαση.

Όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, ο συγκεκριμένος αστυνομικός εντοπίστηκε σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του Απόλλωνα από τη Λεμεσό στην Λευκωσία.

Η απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τα σοβαρά επεισόδια έξω και μέσα στο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός βρισκόταν στο λεωφορείο με τους οπαδούς του Απόλλωνα. Σημείωσε ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα γιατί αρνήθηκε να βοηθήσει το ανακριτικό έργο όπως καθηκόντως όφειλε. Ο κ. Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι το λεωφορείο με τους οπαδούς ήταν χωρίς συνοδεία.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στην σύλληψη δυο προσώπων. Ενός 27χρονου σε σχέση με τα επεισόδια, και ενός επίσης 27χρονου που εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Ο τελευταίος Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.