Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια περιπολικό2

Ξέσπασε κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας και των πολιτικών της προϊσταμένων ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος –Ισότητα, προβαίνοντας σε καταγγελίες για όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, με αποτέλεσμα η Κύπρος ναι βιώσει και σήμερα το τι είναι ικανοί να κάνουν οι χούλιγκαν.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες από τα εκτεταμένα επεισόδια μέσα και έξω από το «Ελευθερία». Σύμφωνα με τον Νίκο Λοϊζίδη, μια αστυνομικός φέρει τραύματα στο πόδι από πιστόλι φωτοβολίδας. Ένα μέλος της ΜΜΑΔ νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ένας συνάδελφος του αποκόμισε σπασμένα δάκτυλα χεριού, ενώ ένας αστυνομικός του Αρχηγείου φέρει έγκαυμα στο χέρι.

«Και σήμερα ξέρουμε τι πήγε λάθος. Πάντως δεν φταίνε αυτοί οι αστυνομικοί» τόνισε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος της «Ισότητας», καταγγέλλοντας την ηγεσία πως τους έχει αφήσει εδώ και καιρό ανοχύρωτους απέναντι στους χούλιγκαν.

Κάλεσε για άλλη μια φορά την Πολιτεία, να δουν τα πραγματικά προβλήματα και να προστατεύσουν τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Κλάδος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση,  αναφέροντας πως «δεν θέλουμε αγήματα σε κηδείες συναδέλφων ή αθώων πολιτών».

Εικόνες που εξασφάλισε το Ant1live από τις ζημίες σε περιπολικά.

επεισόδια περιπολικό2
επεισόδια περιπολικό

 

επεισόδια περιπολικό