Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, με αφορμή το νέο θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του 26χρονος συνάδελφος τους, θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα το πρωί οι οδηγοί ψηφιακών πλατφόρμων (ντελιβεράδες), σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 9.30 το πρωί, έξω από το οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Μαρτίου ο 26χρονος Sunny Hossen από το Μπαγκλαντές έχασε τη ζωή του μετά την θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 21:50 το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη στη λεωφόρο Σαλαμίνος στη Λευκωσία, με επιβάτες ακόμη δύο νεαρά πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 26χρονος.

Ο 26χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Στην σκηνή του δυστυχήματος φέρεται να εντοπίστηκε κράνος, το οποίο διερευνάται αν ανήκει στον άτυχο άνδρα, ενώ η 22χρονη οδηγός υπεβλήθη σε εξέταση άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη. Τόσο η οδηγός, όσο και οι συνεπιβάτες του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους.