Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βανδη

Το J2US  επέστρεψε με νέο live και ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία ερώτηση στη Δέσποινα Βανδή για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, που προκάλεσε την έκπληξη της τραγουδίστριας.

Ένα από τα πρώτα ζευγάρια που εμφανίστηκαν στη σκηνή ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη. Μετά την προσπάθειά τους στη σκηνή, ο παρουσιαστής ρώτησε τον Άρη Σοϊλέδη πότε θα κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Αντωνά. «Άρη, θα ορίσεις ημερομηνία γάμου με το Μαράκι; Θέλω την πρόταση να την κάνεις στη σκηνή του J2US. Την κανονική πρόταση, να κλαίει», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Δέσποινα Βανδή πήρε αμέσως μετά τον λόγο: «Μoυ άρεσε αυτό που είπες! "Την κανονική, να κλαίει". Δηλαδή μια γυναίκα, όταν της κάνουν πρόταση γάμου, κλαίει από συγκίνηση ε; Τι λες τώρα;» είπε η τραγουδίστρια, με τον παρουσιαστή να λέει: «Δεν κλαίει; Τι λέει, "έλα μωρέ, εντάξει, μου το είπε"; Τι λέει;

Εσένα άμα σου κάνουν πρόταση γάμου; Μισό λεπτό να το συζητήσουμε! Πώς είναι για σένα η πιο ωραία πρόταση γάμου; Πώς θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;».

Η Δέσποινα Βανδή, σύμφωνε με το protothema.gr αφού σάστισε με την ερώτηση, αρκέστηκε να πει: «Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν στον γάμο. Δεν συνεχίζεται κανείς, δεν υπάρχει δεύτερος όμως. Στη Σταχτοπούτα μετά υπάρχει κάτι άλλο; Δεν μας το έχουν πει! Δεν μας το έχουν πει! Λοιπόν, πάμε στα παιδιά».