Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Θεοπούλας».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και σύμφωνα με το protothema.gr αναφέρθηκε και στην «αγαπημένη γιαγια της ελληνικής τηλεόρασης» λέγοντας «Αυτήν την γιαγιά ήθελαν να την έχουν όλα τα παιδιά».

«Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Για παράδειγμα, μπορεί να πω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω "ωχ τι είπα"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ο ρόλος αυτός της άρεσε, γιατί μπορούσε να προσφέρει στους τηλεθεατές το γέλιο που ήθελε. «Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από τη φύση μου, το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου, γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές», εξηγεί.

Τέλος, ανέφερε πως επειδή δεν έκανε για τον ρόλο της «μοιραίας γυναίκας», είχε δεχτεί πολλές απορρίψεις στον χώρο της υποκριτικής.

«Προφανώς, δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη, δεν ήθελα κιόλας να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στη σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω», δήλωσε.