Τηλεόραση Ραδιόφωνο
'λ

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σούρι μεγάλωσε και ετοιμάζεται να φοιτήσει σε κολέγιο. Ο διάσημος πατέρας της όμως δεν θα έχει καμία συμμετοχή στην επιλογή της σχολής αλλά θα πληρώσει τα έξοδα.

Μια πηγή από το περιβάλλον της 44χρονης Κέιτι Χολμς δήλωσε αποκλειστικά στην Daily Mail πως η Σούρι, η οποία γίνεται 17 ετών τον επόμενο μήνα, «έχει στείλει κάποιες αιτήσεις» και «τείνει προς» τις σπουδές μόδας στη Νέα Υόρκη – μια επιλογή που έχει κάνει πολύ χαρούμενη την μητέρα της.

«Η Σούρι κάνει αιτήσεις σε σχολεία παντού. Η Κέιτι θέλει πολύ να μείνει στη Νέα Υόρκη για να είναι κοντά η μία στην άλλη. Είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν αλλά είναι επίσης και εξαιρετικά υπερπροστατευτική» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως η Κέιτι είναι «συγκλονισμένη» από την ιδέα ότι η κόρη της θα πάει στο κολέγιο.

Κι ενώ η Κέιτ Χολμς βοηθά την κόρη της με τις αιτήσεις για το κολέγιο, ο πατέρας της, Τομ Κρουζ, δεν θα παίξει κανέναν ρόλο στην όλη διαδικασία, έχοντας αποξενωθεί από την Σούρι από το 2013, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Κέιτι.

Την εποχή του χωρισμού τους, είχε αναφερθεί πως η Κέιτι είχε επιλέξει να τερματίσει το γάμο της λόγω φόβων για το εάν θα μεγάλωνε την κόρη τους ως σαϊεντολόγος – μια θρησκεία στην οποία ο Τομ Κρουζ είναι απίστευτα αφοσιωμένος. Η απόφασή της να εγκαταλείψει τη θρησκεία, καθώς και το γάμο, προκάλεσε ένα μεγάλο ρήγμα μεταξύ των πρώην συζύγων, με αποτέλεσμα ο Τομ Κρουζ να απομακρύνεται από την κόρη του όλο και περισσότερο με την πάροδο των χρόνων.

Γιατί ενώ δεν έχει σχέσεις με την κόρη του, ο Τομ Κρουζ πληρώνει τα πάντα

Η πηγή εξήγησε πως ο Τομ Κρουζ «δεν έχει ρόλο στη ζωή της Σούρι» και πρόσθεσε πως ενώ δεν θα συμβάλει καθόλου στην απόφαση της επιλογής του κολεγίου – θα πληρώσει τα δίδακτρα, σύμφωνα με την άκρως απόρρητη συμφωνία διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου τους, ο Τομ Κρουζ συμφώνησε να πληρώνει στην Κέιτι 400.000 δολάρια το μήνα μέχρι η Σούρι να γίνει 18 ετών. Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης πως ο Τομ συμφώνησε να πληρώσει όλα τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων «ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων».

«Ο Τομ ήταν πάντα υπεύθυνος όσον αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις προς την Κέιτι και την Σούρι» δήλωσε η πηγή στην Daily Mail.

Ωστόσο, ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει ενεργό ρόλο στη ζωή της κόρης του. Σύμφωνα με μια άλλη πηγή, η απόφαση αυτή του Τομ Κρουζ να μην είναι στη ζωή της κόρης του, έκανε την Κέιτι να είναι υπερπροστατευτική και να κάνει ότι μπορεί για να μεγαλώσει σωστά την κόρη της.

«Το γεγονός ότι μεγάλωσε από μια ανύπαντρη μητέρα στη Νέα Υόρκη έκανε τη Σούρι αυτό που είναι. Η Κέιτι έβαζε πάντα τη Σούρι πρώτη και η Σούρι αγαπάει τη μαμά της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο» είπε η πηγή. «Είναι ένα έξυπνο κορίτσι και εξελίσσεται σε μια πολύ έξυπνη ώριμη γυναίκα. Έχει μια πολύ στενή ομάδα πιστών φίλων και ξέρει ακριβώς από πού προέρχεται».

Πάνω από 10 χρόνια έχει να δει την κόρη του - Τι ρόλο παίζει η Σαηεντολογία

Ο Τομ έχει να δει την Σούρι πάνω από 10 χρόνια ενώ έχει στενή σχέση με τα δύο παιδιά που μοιράζεται με την Νικόλ Κίντμαν, την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, τα οποία είναι επίσης μέλη της Σαηεντολογίας.

Το 2019, η συγγραφέας Σαμάνθα Ντομίνγκο είχε δηλώσει στο US Weekly πως ο Τομ Κρουζ δεν επιτρέπεται να έχει σχέση με την Σούρι επειδή η κόρη του δεν ανήκει στη Σαηεντολογία. Σύμφωνα με την συγγραφέα, ο λόγος είναι λόγω της πίστης της εκκλησίας στη μετενσάρκωση, δεν θα θεωρούσαν την Σούρι ως κόρη του Τομ. Αντίθετα, θεωρούν τη Σούρι ως «ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του Τομ».

Φυσικά, ο ίδιος ο Τομ Κρουζ αρνείται πως η θρησκεία του τον έκανε να αποξενωθεί από την Σούρι. Το 2013, ο ηθοποιός μήνυσε το περιοδικό In Touch για 50 εκατομμύρια δολάρια όταν το έντυπο ανέφερε πως «εγκατέλειψε» την κόρη του. Όταν η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, ο Τομ είπε ότι δεν ήταν σε θέση να δει τη Σούρι λόγω του δφορτωμένου προγράμματος εργασίας του. Είπε στο δικαστήριο ότι δεν είχε δει την Σούρι για 100 ημέρες επειδή γύριζε μία ταινία στο εξωτερικό.

Πηγή: in.gr