Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, διερευνάται εναντίον του 21χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος χθες τράπηκε σε φυγή κατά τον έλεγχο από αστυνομικό της ομάδας Ζ και προκάλεσε τροχαίο. Σήμερα το πρωί τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:15, όταν μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ εντόπισε μοτοσικλέτα να διακινείται ύποπτα, χωρίς να φέρει πινακίδες εγγραφής, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Όταν προσέγγισε τον ύποπτο για έλεγχο, αυτός τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα με την μοτοσικλέτα, η οποία εισήλθε στον οδό Γεώργιου Αβέρωφ και συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε, χτύπησε σε αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ο αστυνομικός που τον καταδίωξε διαπίστωσε ότι ο ύποπτος, που τελικά κατάφερε να διαφύγει, αφαίρεσε σακίδιο πλάτης και ανέσυρε ένα πιστόλι.

Κατά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είναι εγγεγραμμένη σε 21χρονο, γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 21χρονο, ενώ το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την διήμερη προσωποκράτησή του για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής εντοπιστεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.