Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι» ανέφερε προ ολίγων ημερών ο Γεράσιμος Γεννατάς σε δηλώσεις του.

Ερωτηθείς σχετικά, σύμφωνα με το protothema.gr, ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας «Γλυκομίλητος, ε; Ωραία πράγματα! Να μην μας επισκεφτεί ποτέ τότε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δεν σου αρέσει κάτι, το αποφεύγεις. Αν δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης, μπορεί να το αποφύγει. Αλλά το να αναφερόμαστε έτσι για κάποια τόσο αγαπητά στοιχεία όπως είναι το τραγούδι, τα μπουζούκια που τα ακολουθούν τόσο κόσμος στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή».

Οι δηλώσεις Γεννατά

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και ανάμεσα σε όσα είπε, έκανε το δικό του σχόλιο για τα μπουζούκια και τη λαϊκή μουσική στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες "πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;"». «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι.»