Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

O Ζεράρ Πικέ μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο, τον χωρισμό του από τη Σακίρα και τη σχέση του με την Κλάρα Κία.

Παρά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί για την απιστία του απέναντι στην Κολομβιανή σταρ σύμφωνα με το protothema.gr , ο Πικέ αναφέρει στην El Paris: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουν γίνει αλλαγές στη ζωή μου και μπόρεσα να διατηρήσω την ευτυχία μου».

Τους τελευταίους μήνες, τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούν για τον ποδοσφαιριστή, χαρακτηρίζοντάς τον «άπιστο», ενώ οι περισσότεροι στρέφονται εναντίον του, καθώς είναι φαν της Σακίρα.

Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να επηρεάζεται, όπως δήλωσε. «Οι μόνοι άνθρωποι, για τους οποίους νοιάζομαι είναι οι άνθρωποι που αγαπώ και αυτοί που με γνωρίζουν», είπε ο Πικέ. «Δεν με νοιάζει κανένας άλλος», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, στόχος του τώρα είναι να επικεντρωθεί στα παιδιά του, τον Σάσα και τον Μίλαν, ενώ τόνισσε ότι κάθε γονιός έχει την ευθύνη να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά του.

Αντιλαμβάνεται πλήρως, όπως λέει, τον ρόλο του ως πατέρας και έχει δεσμευτεί να προστατεύει τα παιδιά του. 

Δεν τον ενδιαφέρει να αλλάξει την γνώμη των άλλων για εκείνον, ούτε θα το επιδιώξει. «Τη μέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και θα ελπίζω ότι έκανα πάντα αυτό που ήθελα να κάνω. Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να "καθαρίσω" την εικόνα μου», ανέφερε.